Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Valmistautuminen kuvauksiin

Pieni valmistautuminen kuvauksiin auttaa rentoutumaan ja takaa kuvien onnistumisen.

 Kuvausajan varaaminen

Kuvausaika kannattaa varata etukäteen soittamalla numeroon 017-511916 tai käymällä studiolla. Tarvittaessa yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta ja ehdottaa sopivaa aikaa. Parhaiten minut tavoittaa liikkeen aukioloaikoina ti-pe klo. 10.00-16.30. Kuvausten aikana en välttämättä ehdi aina vastaamaan puhelimeen, joten jätä tarvittaessa viestiä vastaajaan, niin palaan asiaan.

 

Kuvausaika

Varaathan kuvausaikasi aina etukäteen. Arkipäiville kuvausaikoja saa parin viikon sisään. Lauantain kuvausajat on varattu pääasiassa juhla-, hää-, ja siunaustilaisuuksien kuvaamiselle.

Pienten lasten kuvausaika kannattaa ajoittaa sellaiseen aikaan, kun lapsi on virkeimmillään sekä syönyt ja nukkunut. 1-vuotiskuvausta suunnitellessa kannattaa myös huomioida ettei neuvola-aikaa ole ihan samana tai edellisenä päivänä rokotusten vuoksi. Kuvauksiin varataan yleensä tunnin verran aikaa.

 

Vaatetus

Mieti etukäteen vaatteet, jotka tuntuvat sopivalta. Kokeile asut päivää ennen kuvauksia, jotta ne istuvat varmasti hyvin. Vältä kovin kirjavia kuvioita, jotta lopputuloksesta ei tulisi kovin levoton. Kannattaa varata myös mukaan asuun sopivat kengät, jos otamme kokovartalokuvia.

Perhe-, ryhmä- tai sisaruskuvauksissa kannattaa huomioida, että vaatteet olisivat samantyyliset ja niiden värisävyt sopisivat hyvin yhteen. Halutessaan voi ottaa mukaan myös eri vaatevaihtoehtoja.

Pienten lasten vaatetus kannattaisi olla mahdollisimman mukava ja rento. Pienillä lapsilla paljaat varpaat ovat paras vaihtoehto kuvissa.

 

Rekvisiitta

Mieti, haluatko käytettävän kuvissa jotain rekvisiittaa. Rippi- ja valmistujaiskuvissa voi olla mukana jotain harrastuksiin liittyvää ja lapsilla omia tärkeitä leluja. Studiolta löytyy myös erilaista kuvausrekvisiittaa.